Logo De Weide Wereld Veenendaal Oost

De Straten, het deelgebied waar V.O.F. De Weide Wereld het plan De Weide Wereld realiseert, vormt de zuidoostelijke buurtschap dat aan de oostkant direct grenst aan de natuurontwikkelingszone De Groene Grens. In De Weide Wereld heb je een ruime keuze uit eengezinswoningen in de vorm van tussenen hoekwoningen, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen. Uiteraard met diverse indelingsvarianten en uitbreidingsmogelijkheden. Wat direct opvalt bij bijna alle woningen zijn de indrukwekkend hoge raampartijen met erker aan de voorzijde, de groene hagen, de brede en verhoogde trottoirs en vele groenstroken. De vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen hebben een eigen oprit. De vrijstaande woningen zijn standaard voorzien van een garage, bij de twee-onder-één-kapwoningen zijn deze optioneel. Bewoners van de eengezinswoningen kunnen hun auto parkeren in de vakken langs de straat. Alle woningen liggen in traditionele straatjes die van west naar oost parallel aan elkaar lopen. Aan de oostzijde monden de straatjes uit in ‘De Groene Grens’.
Op verschillende punten zijn er tussen de huizen doorsteken in de vorm van voetpaden. Ideaal voor kleine kinderen die zo veilig naar een vriendje of vriendinnetje verderop kunnen gaan om lekker te spelen.

De Groene Grens
De natuurontwikkelingszone De Groene Grens die aan de oostkant langs de drie wijkdelen loopt, biedt straks volop recreatiemogelijkheden voor de toekomstige bewoners van Veenendaal-Oost. Je kunt er dan heerlijk sporten of de hond uitlaten, wandelen en fietsen. Kinderen kunnen er heerlijk ravotten, avontuurlijk spelen en spannende hutten bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.weidewereld.com


Ontwikkelaar:
AM | Utrecht
Bouwfonds Ontwikkeling, regio Midden